Planglasteknik sedan 1959

Erfarenhet, metodik och flexibilitet. Det är Planglasteknik. Att vi är är experter på säkerhet och skydd i glas är en självklarhet.

Säkerhet först

Du har troligen hittat hit för att du har något som du vill skydda. Kanske är det dig själv, kanske en annan person. Eller ett värdeföremål. Du kanske har en verksamhet med höga krav på säkerhet. Vad det än är, så har du hamnat rätt.

Planglasteknik skyddar det som är värdefullt med marknadens lättaste, tunnaste och mest transparenta skyddsglas. Det klarar skott och sprängningar och det skyddar människor och egendom jorden runt.

Metodiskt

När du väljer Planglasteknik är vi med hela vägen från ritbordet till montering och underhåll. Vår arbetsmetod börjar en analys av ditt säkerhetsbehov, tillsammans med dig. Analysen resulterar i ett förslag på säkerhetslösning och offert. Nästa steg är design och konstruktion. Säkerhetslösningen produceras av oss,  i vår egen anläggning. Planglasteknik tar också fullt ansvar för installationen.

Erfaret

Planglasteknik grundades 1959. I mer än 50 år har vi samlat erfarenheter och kunskaper som hjälper oss att designa och producera lösningar som stärker säkerheten för människor och företag jorden runt. Kunskaperna finns i huset. Här finns medarbetarna som hjälper dig att finns den bästa möjliga säkerhetslösningen. Och här finns produktionen som ser till att lösningen blir exakt den vi kommit överens om.

Flexibelt

Du bestämmer vad som är värt att skydda för just dig. Planglasteknik vet att inget säkerhetsbehov är det andra likt och därför är alla våra lösningar unika. Det betyder inte att vi krånglar till det – flexibelt för oss betyder helt enkelt som kunden vill ha det. Vi arbetar alltid från kundens perspektiv, men är aldrig rädda för att ställa frågor.

Kontakta Planglasteknik!

Tillsammans bestämmer vi vilken grad av skyddsglas som passar din verksamhet och hittar den lösning du behöver.

En av Planglastekniks innovationer ät PT Protection® som skyddar mot inbrott. Det har en mindre volym glas och en större volym starkt plastlaminat, som väger betydligt mindre än glas. Resultatet är en tunn, lätt produkt som klarar åtskilliga yxhugg. Det är nämligen så glasen testas!  En yxmaskin träffar glaset med ett tryck på cirka två ton, om och om igen.